Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-almere.nl


  Helderzienden uit Almere geven antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve louisa, ik bel je al enige tijd, als laatst hadden we het over de job van mijn man, hij had het niet meer naar zijn zin. Jij zei al, komt goed. Heb vertrouwen. Binnenkort wordt hij overgeplaatst naar een andere locatie. Hij heeft deze week een gesprek gehad en idd hij wordt overgeplaatst. Weer is je voorspelling uitgekomen. Wat ben jij ongelofelijk goed, beste medium op de lijn.




Ervaring van A met helderziende Louisa   Ervaring van A met helderziende Louisa   Ervaring van A geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Top medium, altijd komen je voorspellingen uit. Ik hoop je vandaag weer te spreken Louisa. Ik wacht tot je vrij bent.
Liefs, Sandra uit Gron.




Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wauw Louisa , wat ben je goed , jij wist dingen te vertellen voor ik zelf iets kon over vertellen, dat is knap . veel vertrouwen geeft dit over de voorspelling dat je gedaan hebt , vandaag gebeld dank C .




Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Weer een voorspellingen die zijn uitgekomen. De deur die je zag was mijn deur en inderdaad geen contact. De andere man heeft inderdaad wat van zich laten horen en we hebben elkaar weer gezien, ging precies zoals je zei. Dank je wel toppertje.




Ervaring van Jade met helderziende Louisa   Ervaring van Jade met helderziende Louisa   Ervaring van Jade geplaatst op 21 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louise,ik bel je regelmatig en ieder keer geeft jij mij goed gevoel en zoals altijd komen je voorspellingen uit.Je bent een Topper. Kan niet zonder je en mijn dank voor alle fijne gesprekken.Veel liefs,Ran.




Ervaring van Ran met helderziende Louisa   Ervaring van Ran met helderziende Louisa   Ervaring van Ran geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa bedankt voor al wat je zegt en doet je geeft me goede moed. Grtjs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ongelooflijk, je had weer gelijk. Op de dag zelfs. Dank je wel voor je steun en advies. Zo mooi dat je doorgaf wat mijn oma allemaal te vertellen had. Ik bel je zeker weer.




Ervaring van J. met helderziende Louisa   Ervaring van J. met helderziende Louisa   Ervaring van J. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik hoop dat je heel de avond online blijft. Ik kwam ff stiekem kijken of je toevallig online was. Ik heb net geld opgeladen om je te spreken. Tot zo lieverd .




Ervaring van N met helderziende Louisa   Ervaring van N met helderziende Louisa   Ervaring van N geplaatst op 14 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, ik wil u hartelijk danken voor alles wat u voor mij doet. Uw voorspellingen komen ook altijd uit. Ik kan altijd heerlijk met u lachen. Dikke knuffel.




Ervaring van Orchidee met helderziende Louisa   Ervaring van Orchidee met helderziende Louisa   Ervaring van Orchidee geplaatst op 13 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa.

Wat ben jij geweldig goed met je ogen. Je had mij voorspeld dat ik een dochtertje zou krijgen, dat haar sterrenbeeld schorpioen zou worden en dat ik zou gaan verhuizen naar mijn geboortedorp. Je kon het huis helemaal beschrijven, inmiddels heb ik de sleutel. Ook zag je een grote verbouwing, die is inmiddels bezig. Je bent vele sterren waard met jou mooie gave wat je ziet. Liefs, Sophie.




Ervaring van Sophie met helderziende Louisa   Ervaring van Sophie met helderziende Louisa   Ervaring van Sophie geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Het was onvoorstelbaar wat er gebeurde tijdens het consult met Louisa. De man waarmee ik 4 maanden had en een vraag over had (relatie beŽindigd), omschreef zij exact waardoor ze hem zelf ook bleek te kennen. Hoe toevallig kan dit zijn??? Het bevestigde dat haar waarnemingen heel gedetailleerd zijn. Al mijn vermoedens wat ik voelde bleken te kloppen. Wat is zij zuiver/helder in haar waarnemingen. Ze zegt hoe het is op een tactvolle manier en niet wat je misschien ?hoopt? te horen. Ik ga vaker om raad vragen. Ik kan iedereen haar aanbevelen. Met haar bevestigingen kan ik het nu definitief loslaten en vol vertrouwen de toekomst in gaan. Dankjewel lieve Louisa .




Ervaring van Jeanette met helderziende Louisa   Ervaring van Jeanette met helderziende Louisa   Ervaring van Jeanette geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Beste Louisa, ik was net te laat om u te bedanken. Hartelijk dank voor uw positiviteit en motiverende woorden.




Ervaring van Sarah met helderziende Louisa   Ervaring van Sarah met helderziende Louisa   Ervaring van Sarah geplaatst op 8 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wow, wat ben jij bizar goed. Ik maakte mij zorgen om mijn kinderen. Dat er bepaalde kinderen waren die niet zo aardig tegen mijn dochter waren, waarop jij vertelde dat ze uit elkaar zouden gaan. Ik dacht dat zal wel volgend schooljaar zijn. Nee hoor. Vorige week uit het niets nieuwe klassenindeling ivm extra klassen. En ja hoor, ze zijn uit elkaar gehaald. Zo bizar dat je dat kon zien.

Niet alleen dat. Ons huis staat in de verkoop, jij wist precies te vertellen welke mensen komen bezichtigen. Dat er een stel is met ouders komen kijken en een ander stel dat later weer met der man komt kijken. Jij wist dat precies zo te vertellen. Echt zo bizar knap. Ben er stil van.

Kortom, ik hoop je snel weer te bellen.




Ervaring van Overbezorgde mama met helderziende Louisa   Ervaring van Overbezorgde mama met helderziende Louisa   Ervaring van Overbezorgde mama geplaatst op 3 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  ik vertelde haar dat ik bij ikea een super mooie keuken had gezien. zonder aarzel beschreef ze de kleuren en ook het matriaal . ik ben nog steeds versteld. De beste op de lijn.




Ervaring van chocolony met helderziende Louisa   Ervaring van chocolony met helderziende Louisa   Ervaring van chocolony geplaatst op 3 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  lieve louisa,

je voorspelling is eindelijk uitgekomen, had niet anders verwacht.




Ervaring van . met helderziende Louisa   Ervaring van . met helderziende Louisa   Ervaring van . geplaatst op 29 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, 2 maanden gelden zei je iets over Groningen, vastgoed is Groningen. Zelf had ik ergens anders in gedachten maar ja hoor vanaf deze week zijn we bezig in Groningen. Jeetje, wat ben jij goed en zuiver. Ik ben ervan overtuigd dat de andere voorspellingen ook uit gaan komen. Je bent vele sterren waard.




Ervaring van investeerder met helderziende Louisa   Ervaring van investeerder met helderziende Louisa   Ervaring van investeerder geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wat een lieverd ben jij. Kan zo enorm met jou lachen. Zo eerlijk en recht door zee ben je, en dat kan ik alleen maar enorm waarderen. Soms is de boodschap niet leuk, maar liever eerlijkheid dan een sprookje. Alles wat je op je ogen ziet is waarheid. Meer dan 5 sterren waard voor mij. Tot snel en veel liefs Stefanie.




Ervaring van stefanie met helderziende Louisa   Ervaring van stefanie met helderziende Louisa   Ervaring van stefanie geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louise is een topmedium, mijn motorolie lampje branden en ze had gelijk zat geen motor olie in ook zag ze goed dat er een nieuwe motor in geplaatst zou worden in de auto en ook dat er een onderdeel besteld is waar we toen nog op gingen wachten.
Ook zag je goed over al die losser mannen in me leven die heb ik allemaal eruit gegooit.
Louise je bent meer dan 5 sterren waard xxx.




Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, ik heb u gesproken. Het voelde heel vertrouwd aan om met u te praten en je hebt zo goede inzichten.

Trudy.




Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Eerste gesprek was gelijk raak, Louisa wist dingen te vertellen die weinig mensen uit mijn omgeving wisten. Na het gesprek voelde ik een rust over me heen en heb ik ook dingen kunnen loslaten. De gesprekken erna waren even wonderbaarlijk als het eerste gesprek. Louisa is echt een topper, super dat ze geen hulpmiddelen gebruikt en heerlijk oprecht, lief en direct.




Ervaring van JC met helderziende Louisa   Ervaring van JC met helderziende Louisa   Ervaring van JC geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, wat is het even een soap bij mij. En je hebt gelijk, wat heb ik een bepaald type man. Maar wat ben jij ontzettend goed. Voor mij de 1 en de topper van deze website. Tot snel liefs, Stefanie.




Ervaring van Stefanie met helderziende Louisa   Ervaring van Stefanie met helderziende Louisa   Ervaring van Stefanie geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louise je hebt gelijk er zit geen motor olie in de auto.




Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Steeds weer komen haar voorspellingen uit. Soms is het effe wachten, maar komen doen ze.




Ervaring van Fons met helderziende Louisa   Ervaring van Fons met helderziende Louisa   Ervaring van Fons geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, jeetje wat ben jij goed zeg.
Weer is alles uitgekomen wat je verteld heb. Kan geen ster tegen op, je bent een engel uit de hemel.
Een dikke aanrader voor iedereen die juiste informatie wil.

Liefs Bas.




Ervaring van B met helderziende Louisa   Ervaring van B met helderziende Louisa   Ervaring van B geplaatst op 30 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Top je wist dingen te vertellen die niemand wist van mij mn ex is ook op mn pad gekomen maar kan nog steeds geen keuze maken die zit heel erg in m,n energie maar ik red het.




Ervaring van J met helderziende Louisa   Ervaring van J met helderziende Louisa   Ervaring van J geplaatst op 30 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Een engel uit de hemel, letterlijk, dat is zij. Altijd even lief en ondersteunend, zo begaan en met zoveel geduld. Ze sleurde me door enkele hectische maanden heen en ze krijgt gelijk. Hoe anders het er soms uit zag. haar ogen vertellen de waarheid maar daarnaast heeft ze ook een gouden hart. Dank je wel lieve lieve louisa.




Ervaring van H met helderziende Louisa   Ervaring van H met helderziende Louisa   Ervaring van H geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Een van de beste mediums die ik ken.

Dankjewel Louisa dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.

Bovendien heeft Louisa vorig jaar al gezien waar de verhuiswagen heenrijdt. Dat doet niemand haar na. Chapeau Louisa.

Ik ken Louisa al heel lang en kan haar van harte aanbevelen. Vele van mijn vriendinnen maken gebruik van haar gave om te zien.




Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wat ben je goed zeg. Ik bel je zeker nog eens terug.




Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Bedankt weer voor vandaag lieve Louisa. Als ik iemand vertrouw hier dan ben jij het. Je zat al zo vaak goed met een andere kwestie in mijn leven, wat ik nu gelukkig afgesloten heb. Ik hou je op de hoogte en als ik iets hoor, dan zal ik het je laten weten. Louisa is toegankelijk en geen vraag is te gek. En gewoon een ontzettend eerlijk en lief mens om mee te praten. Heel veel liefs, Stefanie.




Ervaring van stefanie met helderziende Louisa   Ervaring van stefanie met helderziende Louisa   Ervaring van stefanie geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Heel fijn gesprek weer louisa, dankjewel.

Ik bel je veel op het moment maar er speelt ook gigantisch veel. Heel bijzonder dat al jouw voorspellingen uitkomen. Je ziet het direct, wauw. Wat de mensen doen en gaan zeggen het komt uit. Ben blij met je support in deze tijd. Ben je erkentelijk. Liefs Edine.




Ervaring van Edine met helderziende Louisa   Ervaring van Edine met helderziende Louisa   Ervaring van Edine geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Top, topper topst Louisa. Dankjewel voor je inzichten en zuiverheid. Je voorspellingen kloppen ook steeds. Dit zegt mij dat er een echt zuivere verbinding is. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Zo ontzettend blij dat ik Louisa heb ontdekt op de lijn. Alles is duidelijk en helder en komt ook zo uit zoals ze zegt is gebleken. Zuiver krachtig en in verbinding is ze. Dat is waarmee je te maken krijgt als je Louisa belt. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Beste Louisa, Bedankt voor de mooie en heldere reading. Zeer kloppend allemaal. Echt een aanrader.
Groeten, Mim.




Ervaring van Mim met helderziende Louisa   Ervaring van Mim met helderziende Louisa   Ervaring van Mim geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, echt zeer straf. Uw helderheid en juistheid over toekomstige informatie. Je werkt zeer intens, zuiver en met toewijding. Dank u wel. J.




Ervaring van Joke met helderziende Louisa   Ervaring van Joke met helderziende Louisa   Ervaring van Joke geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louise wat ongelooflijk goed ben jij. Je zag werk voor mm man op korte termijn. En dat ik niet meer voorlopig aan het werk ging en dat het financieel ons beter zal gaan. Dit is allemaal uit gekomen. Jij bent een waardevol medium en verdiend de sterren in de hemel. Van een trouwe klant.




Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra met helderziende Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-almere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden